Capsula cu abur si infrarosu | Capsula cu temperatura si infrarosu | Avantaje | Calcul de rentabilitate
 

 

            CALCUL DE RENTABILITATE

           Pentru a veni in sprijinul dvs. si pentru a va ajuta sa intelegeti in ce masura va poate imbunatati activitatea centrului de infrumusetare si va poate spori profiturile un astfel de aparat, va prezentam in continuare un calcul de rentabilitate, realizat pe doua planuri, doua situatii ipotetice in care v-ati putea afla la un moment dat.
           La efectuarea acestei analize, vom avea in vedere situatia in care veti oferi clientilor dvs. abonamente constand din cate 10 sedinte, cu o durata de 30-40 minute, fiecare.
           In prezent, pe piata serviciilor din acest domeniu, costul unui astfel de abonament variaza intre 100 si 200 Euro.

           SITUATIA I:

           Sa presupunem ca ati achizitionat un aparat de foarte putin timp, motiv pentru care practicati tarife minime, in scopul atragerii clientelei.
           In aceasta etapa, clientii dvs. vor proveni din randul celor care va frecventeaza in mod frecvent si pe care i-ati informat, evident, despre noua si „miraculoasa” dvs. achizitie, dintre prietenii si cunostintele dvs., sau prin mijloacele de promovare pe care decideti sa le utilizati: internet, reviste de specialitate, distributie de fluturasi etc.                                  
           Calculul se prezinta astfel:
                      1 aparat
                      10 abonamente/luna
                      Timp de lucru: 4 ore/zi
                      Cost abonament: 100 Euro
                      Venit lunar: 1000 Euro
                      Cheltuieli (energie electrica, apa, consumabile): 100 Euro/luna
                      Profit lunar: 900 Euro.

           SITUATIA II:

           Sunteti deja cunoscuti pe piata, fie datorita primilor dvs. clienti care, multumiti de rezultatele obtinute, v-au facut reclama gratuit (un client multumit va poate aduce inca 2-3 clienti), fie unei campanii publicitare de mai mare amploare pe care v-ati permis-o datorita profitului obtinut. Acum va permiteti un tarif mai ridicat, chiar daca nu il veti practica pe cel maxim, din dorinta de a va mentine competitivitatea pe piata.

           Calcul:

                      1 aparat
                      20 abonamente/luna
                      Timp de lucru: 8 ore
                      Cost abonament: 150 Euro
                      Venit lunar: 3.000 Euro
                      Cheltuieli: 200 Euro/luna
                      Profit lunar: 2.800 Euro.

            Avantajele achizitionarii acestui tip de aparatura:

           • Eficacitate garantata: terapia cu caldura si radiatii infrarosii, determina scaderea in greutate si obtinerea unor rezultate uimitoare, vizibile imediat si cu efect de lunga durata.
           • Nivel scazut al concurentei: desi este o metoda de slabire care a inceput sa fie tot mai cunoscuta in randul clientilor, in tara noastra sunt inca relativ putine centre de infrumusetare dotate cu acest tip de aparatura, avand astfel marele avantaj si posibilitatea de a obtine profituri semnificative pe o piata in care aveti putini concurenti.
           • Necesita o cantitate foarte mica de consumabile, iar consumul energetic este redus, astfel incat cheltuielile dvs. vor fi minime, iar profiturile, remarcabile.
           • Nu aveti nevoie de personal specializat, iar un angajat nu trebuie sa se ocupe exclusiv de fiecare client, ca in cazul unui tratament cosmetic, de exemplu. Practic, achizitionarea unui astfel de aparat, nu va obliga la cresterea numarului de angajati.
           • Preturile aparatelor noastre sunt extrem de convenabile, in comparatie cu cele similare de pe piata, in conditiile in care prezinta aceleasi functii de baza si se obtin, implicit, aceleasi rezultate.
           • Oferim, in mod gratuit, o serie de servicii clientilor nostri:
           - Transport;
           - Instruirea personalului ;
           - Asistenta in vederea exploatarii cu maxim de profit al acestui tip de aparate;
           - Oferirea de solutii financiare: sistem de vanzare in rate, oferte de leasing si imprumuturi personale oferite de banci.