Capsula cu abur si infrarosu | Capsula cu temperatura si infrarosu | Avantaje | Calcul de rentabilitate
 

 

            Avantajele achizitionarii acestui tip de aparatura:

            Eficacitate garantata: terapia cu caldura si radiatii infrarosii, determina scaderea in greutate si obtinerea unor rezultate uimitoare, vizibile imediat si cu efect de lunga durata.
            Nivel scazut al concurentei: desi este o metoda de slabire care a inceput sa fie tot mai cunoscuta in randul clientilor, in tara noastra sunt inca relativ putine centre de infrumusetare dotate cu acest tip de aparatura, avand astfel marele avantaj si posibilitatea de a obtine profituri semnificative pe o piata in care aveti putini concurenti.
            Necesita o cantitate foarte mica de consumabile, iar consumul energetic este redus, astfel incat cheltuielile dvs. vor fi minime, iar profiturile, remarcabile.
            Nu aveti nevoie de personal specializat, iar un angajat nu trebuie sa se ocupe exclusiv de fiecare client, ca in cazul unui tratament cosmetic, de exemplu. Practic, achizitionarea unui astfel de aparat, nu va obliga la cresterea numarului de angajati.
            Preturile aparatelor noastre sunt extrem de convenabile, in comparatie cu cele similare de pe piata, in conditiile in care prezinta aceleasi functii de baza si se obtin, implicit, aceleasi rezultate.
            Oferim, in mod gratuit, o serie de servicii clientilor nostri:
           - Transport;
           - Instruirea personalului ;
           - Asistenta in vederea exploatarii cu maxim de profit al acestui tip de aparate;
           - Oferirea de solutii financiare: sistem de vanzare in rate, oferte de leasing si imprumuturi personale oferite de banci.